Hart van Nederland: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels

Hart van Nederland: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels

Woensdag 26 april 2023 om 11:29

<em>Hart van Nederland</em>: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels In de Rotterdamse wijk, het Oude Westen is de buurt opgeschrikt. Een portiek werd woensdagochtend doorzeefd met kogels. In Hart van Nederland zien we beelden van kogelgaten in de ramen op de eerste, tweede en derde etages. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: scooterrijder (19) overlijdt na aanrijding in Amsterdam (video) Bekijk deze video » HEFTIG: Goldy's moeder werd onder schot gehouden en ze dreigden haar kleinkind mee te nemen (video) Bekijk deze video » Ravage in Helmond: auto ramt ander voertuig en eindigt op de kop (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

In de Rotterdamse wijk, het Oude Westen is de buurt opgeschrikt. Een portiek werd woensdagochtend doorzeefd met kogels. In Hart van Nederland zien we beelden van kogelgaten in de ramen op de eerste, tweede en derde etages.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's