Trailer: The Hunger Games-The Ballad of Songbirds & Snakes, vanaf 17 november in de bioscoop

Trailer: The Hunger Games-The Ballad of Songbirds & Snakes, vanaf 17 november in de bioscoop

Zaterdag 29 april 2023 om 18:15

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is de prequel van The Hunger Games en volgt een jonge Coriolanus Snow. Wanneer hij aangewezen wordt om Lucy Gray te trainen voor de games ziet hij een kans om zijn familienaam in ere te herstellen. Een race tegen de tijd om uiteindelijk erachter te komen of Snow een songbird is of een slang.

Bekijk de trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes hieronder. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is vanaf 17 november te zien in de bioscoop.

Trailer: <em>The Hunger Games-The Ballad of Songbirds &amp; Snakes,</em> vanaf 17 november in de bioscoop The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is de prequel van The Hunger Games en volgt een jonge Coriolanus Snow. Wanneer hij aangewezen wordt om Lucy Gray te trainen voor de games ziet hij een kans om zijn familienaam in ere te herstellen. Een race tegen de tijd om uiteindelijk erachter te komen of Snow een songbird is of een slang. Bekijk de trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes hieronder. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes is vanaf 17 november te zien in de bioscoop. Bekijk ook Trailer: The Flash, vanaf 15 juni in de bioscoop Bekijk deze video » Trailer: Queer Eye seizoen 7, vanaf 12 mei op Netflix Bekijk deze video » Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Trailer: The Kardashians seizoen 3, vanaf 25 mei op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Hunger Games-The Ballad of Songbirds & Snakes, vanaf 17 november in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's