Bob rent Alpe d'HuZes uit eerbetoon aan 13-jarige overleden zoon Sep (Hart van Nederland)

Bob rent Alpe d'HuZes uit eerbetoon aan 13-jarige overleden zoon Sep (Hart van Nederland)

Zondag 30 april 2023 om 22:29

Bob rent <em>Alpe d'HuZes</em> uit eerbetoon aan 13-jarige overleden zoon Sep (<em>Hart van Nederland</em>) Op 1 juni a.s. beklimmen zo'n 5000 deelnemers de Alpe d’Huez op de fiets, wandelend of hardlopend maximaal zes keer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Met dit unieke sportieve evenement, bekend onder de naam Alpe d'HuZes, wordt ook geld ingezameld voor onderzoek naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. EerbetoonIn Hart van Nederland aandacht voor verschillende mensen met elk hun eigen motief om mee te doen aan deze zware klim. In het bijzonder aandacht voor het tragische verhaal van Bob, vader van de op 13-jarige leeftijd overleden Sep. Bob doet niet alleen mee om geld op te halen maar vooral uit eerbetoon aan zijn zoon, die vier dagen na zijn verjaardag overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Steven in documentaire Stil water over broertje die kanker kreeg: ‘Ik voelde niks’ Bekijk deze video » Zien: Edwin Spee (weduwnaar Bibian Mentel) vraagt vriendin Mandy ten huwelijk Bekijk deze video » Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren Bekijk deze video »
Nieuws :

Op 1 juni a.s. beklimmen zo'n 5000 deelnemers de Alpe d’Huez op de fiets, wandelend of hardlopend maximaal zes keer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Met dit unieke sportieve evenement, bekend onder de naam Alpe d'HuZes, wordt ook geld ingezameld voor onderzoek naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Eerbetoon
In Hart van Nederland aandacht voor verschillende mensen met elk hun eigen motief om mee te doen aan deze zware klim. In het bijzonder aandacht voor het tragische verhaal van Bob, vader van de op 13-jarige leeftijd overleden Sep. Bob doet niet alleen mee om geld op te halen maar vooral uit eerbetoon aan zijn zoon, die vier dagen na zijn verjaardag overleed aan de gevolgen van een hersentumor.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's