Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding.

Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding.

Zaterdag 29 april 2023 om 19:36

In Etten-Leur is het nieuws over de vermoedelijke gezinsdoding hard aangekomen. Vannacht werden de hulpdiensten opgeroepen om naar het huis van de familie te gaan. Daar troffen ze een verwond meisje en haar moeder aan. De vader van het gezin is buiten het appartement aangetroffen, vermoedelijk heeft hij zich van het leven beroofd door van het balkon te springen. De moeder (41) is buiten levensgevaar in het ziekenhuis, het 9-jarige meisje is overleden aan haar verwondingen in het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van <em>gezinsdoding.</em> In Etten-Leur is het nieuws over de vermoedelijke gezinsdoding hard aangekomen. Vannacht werden de hulpdiensten opgeroepen om naar het huis van de familie te gaan. Daar troffen ze een verwond meisje en haar moeder aan. De vader van het gezin is buiten het appartement aangetroffen, vermoedelijk heeft hij zich van het leven beroofd door van het balkon te springen. De moeder (41) is buiten levensgevaar in het ziekenhuis, het 9-jarige meisje is overleden aan haar verwondingen in het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Denk jij aan zelfdoding? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 (lokaal tarief) of 0800-0113 (gratis). Bekijk ook Hart van Nederland: vader van 550 kinderen mag geen sperma meer doneren (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote ravage na botsing met sportwagen (video) Bekijk deze video » Zien: Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels onthullen geslacht kindje Bekijk deze video »
Nieuws :

Denk jij aan zelfdoding? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 (lokaal tarief) of 0800-0113 (gratis).

Actuele video's

Meer actuele video's