Bekijk de hilarische trailer van Echte Gooische Moeders s3: vanaf 8 mei bij Videoland

Bekijk de hilarische trailer van Echte Gooische Moeders s3: vanaf 8 mei bij Videoland

Maandag 1 mei 2023 om 13:07

Echte Gooische Moeders is terug van weggeweest en met de terugkeer van Kimberly voelt het weer als vanouds. Pauline zegt in de trailer tegen Kim: "Je gaat ons nooit meer verlaten!" In het nieuwe seizoen zien we dat er weer heel wat wordt afgelachen, maar dat er ook de nodige tranen vallen: "We maken van alles mee. Van grote hoogtes tot diepe dalen. Met elkaar worden we ouder, maar wijzer, dat moeten we nog eens zien." Bekijk de trailer van Echte Gooische Moeders seizoen 3 hieronder.

Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei wekelijks te zien bij Videoland en je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

Bekijk de hilarische trailer van <em>Echte Gooische Moeders</em> s3: vanaf 8 mei bij Videoland Echte Gooische Moeders is terug van weggeweest en met de terugkeer van Kimberly voelt het weer als vanouds. Pauline zegt in de trailer tegen Kim: "Je gaat ons nooit meer verlaten!" In het nieuwe seizoen zien we dat er weer heel wat wordt afgelachen, maar dat er ook de nodige tranen vallen: "We maken van alles mee. Van grote hoogtes tot diepe dalen. Met elkaar worden we ouder, maar wijzer, dat moeten we nog eens zien." Bekijk de trailer van Echte Gooische Moeders seizoen 3 hieronder. Echte Gooische Moeders is vanaf 8 mei wekelijks te zien bij Videoland en je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kimberly terug in Echte Gooische Moeders: 'Even wennen, maar heel gezellig' (video) Bekijk deze video » Wat kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen Echte Gooische Moeders? Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de hilarische trailer van Echte Gooische Moeders s3: vanaf 8 mei bij Videoland

Actuele video's

Meer actuele video's