Persoon klimt in hijskraan Station Groningen, NS legt treinverkeer stil (video)

Persoon klimt in hijskraan Station Groningen, NS legt treinverkeer stil (video)

Maandag 1 mei 2023 om 21:48

Persoon klimt in hijskraan Station Groningen, NS legt treinverkeer stil (video) Een persoon is maandagavond in een torenkraan op het treinstation in Groningen geklommen. Het treinverkeer van en naar de stad is stilgelegd, meldt Hart van Nederland. TreinverkeerDe persoon klom rond 19.30 uur in de cabine van de torenkraan naast het treinstation. Op het station zijn politieagenten, brandweerlieden en ambulancemedewerkers aanwezig. De NS heeft het treinverkeer van en naar Groningen stilgelegd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video » Video: automobilist zwaargewond na wilde politieachtervolging in Siddeburen Bekijk deze video »
Nieuws :

Een persoon is maandagavond in een torenkraan op het treinstation in Groningen geklommen. Het treinverkeer van en naar de stad is stilgelegd, meldt Hart van Nederland.

Treinverkeer
De persoon klom rond 19.30 uur in de cabine van de torenkraan naast het treinstation. Op het station zijn politieagenten, brandweerlieden en ambulancemedewerkers aanwezig. De NS heeft het treinverkeer van en naar Groningen stilgelegd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's