Barack Obama is in Amsterdam, bekijk de leukste Obama-momenten (Shownieuws)

Barack Obama is in Amsterdam, bekijk de leukste Obama-momenten (Shownieuws)

Dinsdag 2 mei 2023 om 09:15

De voormalige president van de Verenigde Staten Barack Obama is momenteel in Amsterdam. Gisteravond stond hij in de Ziggo Dome, hij kwam spreken over o.a. zijn Obama Foundation. Voor de kaartjes moest je wel je portemonnee trekken. Toch waren er duizenden bezoekers aanwezig.

Becoming
Bekijk hieronder een compilatie van Obama waarin te zien is dat hij een echte entertainer is. In 2019 stond Obama's vrouw Michelle ook al in de Ziggo Dome. Zij kwam toen vertellen over haar autobiografie Becoming.

<em>Barack Obama</em> is in Amsterdam, bekijk de leukste Obama-momenten (<em>Shownieuws</em>) Gênant: Barack Obama spreekt in 'nog niet uitverkochte' Ziggo Dome Bekijk deze video » De voormalige president van de Verenigde Staten Barack Obama is momenteel in Amsterdam. Gisteravond stond hij in de Ziggo Dome, hij kwam spreken over o.a. zijn Obama Foundation. Voor de kaartjes moest je wel je portemonnee trekken. Toch waren er duizenden bezoekers aanwezig. BecomingBekijk hieronder een compilatie van Obama waarin te zien is dat hij een echte entertainer is. In 2019 stond Obama's vrouw Michelle ook al in de Ziggo Dome. Zij kwam toen vertellen over haar autobiografie Becoming. Bekijk ook Zien: Willem-Alexander scoort acteerklus voor organisatie lunch Bekijk deze video » ZIEN: Barack Obama is in Amsterdam Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's