Chateau Meiland gemist? Martien en Erica stoeien met loodzware wasmachine

Chateau Meiland gemist? Martien en Erica stoeien met loodzware wasmachine

Martien Meiland moet een wasmachine inladen tijdens de verhuizing, en zakt bijna door z'n benen tijdens het tillen. Erica is helemaal klaar met al het verhuizen. Bekijk hieronder een fragment van Chateau Meiland waarin Martien en Erica de loodzware wasmachine tillen. Ook gaan ze langs een specialist in horeca inrichting. Ze kijken voor bankjes, stoelen en tafels.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Martien en Erica <em>stoeien</em> met loodzware <em>wasmachine</em> Martien Meiland moet een wasmachine inladen tijdens de verhuizing, en zakt bijna door z'n benen tijdens het tillen. Erica is helemaal klaar met al het verhuizen. Bekijk hieronder een fragment van Chateau Meiland waarin Martien en Erica de loodzware wasmachine tillen. Ook gaan ze langs een specialist in horeca inrichting. Ze kijken voor bankjes, stoelen en tafels. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!' Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!' Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland gemist? Martien en Erica stoeien met loodzware wasmachine

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV