Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!'

Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!'

Dinsdag 2 mei 2023 om 08:37

De Meilandjes zijn zo druk aan het klussen in Code Rosé dat ze iets belangrijks vergeten: sommige gezinsleden moeten toch echt af en toe even uitgelaten worden... Maxime is de eerste die het opvalt: 'Wat ligt hier in de kamer?' Martien vervolgens: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes.'

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal <em>poep</em> van de hondjes, in de kamer!' De Meilandjes zijn zo druk aan het klussen in Code Rosé dat ze iets belangrijks vergeten: sommige gezinsleden moeten toch echt af en toe even uitgelaten worden... Maxime is de eerste die het opvalt: 'Wat ligt hier in de kamer?' Martien vervolgens: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes.' Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'André, film je die onderbroek die je gisterenavond uittrok ook even?' (video) Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's