Video: Serena Williams maakt nieuwe zwangerschap bekend op het Met Gala

Video: Serena Williams maakt nieuwe zwangerschap bekend op het Met Gala

Video: Serena Williams maakt nieuwe zwangerschap bekend op het <em>Met Gala</em> Serena Williams heeft maandagavond op het Met Gala in New York bekend gemaakt dat ze opnieuw zwanger is en eind dit jaar voor de tweede keer moeder hoopt te worden. 'We zijn hier met z'n drieën', vertelde het tennisicoon terwijl ze naar haar man Alexis en zichzelf wees. Toen werd al snel duidelijk wat ze daarmee bedoelde. Bekijk de video van Serena op het Met Gala hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe er bij Shownieuws aandacht werd besteed aan het einde van Williams' imposante tenniscarrière. Bekijk ook Vandaag Inside: moet de bewaking een vrouw die Johan en Wilfred niet leuk vindt komen weghalen? Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 2 mei 2023 om 09:58

Serena Williams heeft maandagavond op het Met Gala in New York bekend gemaakt dat ze opnieuw zwanger is en eind dit jaar voor de tweede keer moeder hoopt te worden. 'We zijn hier met z'n drieën', vertelde het tennisicoon terwijl ze naar haar man Alexis en zichzelf wees. Toen werd al snel duidelijk wat ze daarmee bedoelde.

Bekijk de video van Serena op het Met Gala hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe er bij Shownieuws aandacht werd besteed aan het einde van Williams' imposante tenniscarrière.

Actuele video's

Meer actuele video's