Mitchels vader wordt 70 jaar, dat moet gevierd worden met toeters en bellen (Mitchel aan de Maas)

Mitchels vader wordt 70 jaar, dat moet gevierd worden met toeters en bellen (Mitchel aan de Maas)

Woensdag 3 mei 2023 om 13:48

In Mitchel aan de Maas verrast Mitchel zijn jarige vader die de respectabele leeftijd van 70 jaar heeft behaald. De jarige Job is wel wat gewend kunnen we aannemen want hij blijft behoorlijk rustig terwijl hij door zijn enthousiaste zoon met toeters en bellen aangenaam wordt verrast! "Er zit helemaal niemand, wat is er gebeurd?" vraagt de vrolijke Mitchel zich af. Hij lijkt juist wel zin in een polonaise te hebben...

Bekijk hieronder de video van Mitchel aan de Maas.

<em>Mitchel</em>s vader wordt 70 jaar, dat moet gevierd worden met toeters en bellen (<em>Mitchel aan de Maas</em>) In Mitchel aan de Maas verrast Mitchel zijn jarige vader die de respectabele leeftijd van 70 jaar heeft behaald. De jarige Job is wel wat gewend kunnen we aannemen want hij blijft behoorlijk rustig terwijl hij door zijn enthousiaste zoon met toeters en bellen aangenaam wordt verrast! "Er zit helemaal niemand, wat is er gebeurd?" vraagt de vrolijke Mitchel zich af. Hij lijkt juist wel zin in een polonaise te hebben... Bekijk hieronder de video van Mitchel aan de Maas. Mitchel aan de Maas is wekelijks op dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. :[video:videos](ids:"562881,561083,559151" title:"Bekijk ook")
TV :

Mitchel aan de Maas is wekelijks op dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

:[video:videos](ids:"562881,561083,559151" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's