Trailer: Transformers-Rise of the Beasts, vanaf 9 juni in de bioscoop

Trailer: Transformers-Rise of the Beasts, vanaf 9 juni in de bioscoop

Saturday 29 April 2023 om 18:45

De Transformers zijn terug! In een nieuwe actie gevuld spektakel die een nieuwe soort Transformers introduceert. Deze film is geinspireerd op de al bekende beast wars verhaallijn.

Jaren 90
De trailer introduceert de maximals, krachtige wezens, die afstammelingen zijn van de Autobots. De film speelt zich af in de jaren 90, tien jaar voor de Micheal Bay Transformers franchise. Doordat deze film zich in de jaren 90 afspeelt krijgen we de kans om 'oude' Transformers karakters te zien en Transformers die nog niet zijn voorgekomen in de voorgaande films. De vijandelijke dreiging komt in de vorm van Unicron. Unicron, geïntroduceerd in de Transformers animatieserie uit 1986. Een shapeshifter die in dieren en planten kan veranderen.

Chronologie
Deze nieuwste film aan de Transformers franchise vindt plaats tussen de films Bumblebee uit 2018 en Transformers uit 2007. Steven Cape Jr. zou de franchise hiermee kunnen herstarten en daardoor meer diepgang creëren, met het uiterlijk van de oudere films uit de franchise, zoals ze dat doen bij de Star Wars franchise.

Bekijk de trailer van Transformers-Rise of the Beasts hieronder. Transformers: Rise of the beasts is vanaf 9 juni in de bioscoop. Volg hier alles over deze film via Gids.TV.

Trailer: <em>Transformers-Rise of the Beasts</em>, vanaf 9 juni in de bioscoop De Transformers zijn terug! In een nieuwe actie gevuld spektakel die een nieuwe soort Transformers introduceert. Deze film is geinspireerd op de al bekende beast wars verhaallijn. Jaren 90De trailer introduceert de maximals, krachtige wezens, die afstammelingen zijn van de Autobots. De film speelt zich af in de jaren 90, tien jaar voor de Micheal Bay Transformers franchise. Doordat deze film zich in de jaren 90 afspeelt krijgen we de kans om 'oude' Transformers karakters te zien en Transformers die nog niet zijn voorgekomen in de voorgaande films. De vijandelijke dreiging komt in de vorm van Unicron. Unicron, geïntroduceerd in de Transformers animatieserie uit 1986. Een shapeshifter die in dieren en planten kan veranderen. ChronologieDeze nieuwste film aan de Transformers franchise vindt plaats tussen de films Bumblebee uit 2018 en Transformers uit 2007. Steven Cape Jr. zou de franchise hiermee kunnen herstarten en daardoor meer diepgang creëren, met het uiterlijk van de oudere films uit de franchise, zoals ze dat doen bij de Star Wars franchise. Bekijk de trailer van Transformers-Rise of the Beasts hieronder. Transformers: Rise of the beasts is vanaf 9 juni in de bioscoop. Volg hier alles over deze film via Gids.TV. Bekijk ook Zien: Power Rangers reboot opgedragen aan overleden acteurs Bekijk deze video » Bekijk de offciële trailer van The Witcher: Seizoen 3 Bekijk deze video » Trailer: The Flash, vanaf 15 juni in de bioscoop Bekijk deze video » Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Transformers-Rise of the Beasts, vanaf 9 juni in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's