Race Across The World gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Race Across The World gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Race Across The World gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdagavond is het tijd voor de grote finale van Race Across the World. Er zijn nog drie bekende koppels over, en eindelijk wordt duidelijk welk team na een bijzondere reis van maar liefst 14.000 kilometer als eerste over de finish komt en hiermee 15.000 euro in de wacht sleept. Alle fragmenten uit deze uitzending Dit zijn de winnaars van Race Across The World, 'Zo verdiend!' Bekijk deze video » Welke duo's strijden om finaleplek?In de finale strijden drie duo’s tegen elkaar: tv-kok Hugo Kennis met vriendin en presentatrice Eva Cleven, comedian Howard Komproe met beste vriend Dré en zanger Bastiaan Ragas met zijn zoon Sem. Eerder vielen Olga Commandeur en haar man Frank, en Dominic Seldis en zijn dochter Katy af. :[article:videos](ids:"557779" title:"Bekijk ook") Lange reis naar Ushuaia in ArgentiniëDe reis van maar liefst 14.000 kilometer ging van start in Mexico-Stad. Het doel was om af te reizen naar de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia in Argentinië. Ze moeten van alles doorstaan en zich aanpassen aan de lokale onbekende culturen. Het werd de BN’ers niet makkelijk gemaakt, ze moesten hun bankpassen en mobiele telefoons inleveren, ze mochten niet het vliegtuig pakken en kregen een beperkt budget. Hugo was doodziek tijdens Race Across The World, ''maar ik stop niet snel'' Bekijk deze video » Ruzie Bastiaan en zoon Sem in Race Across the World: ‘Ik snap niet wat hier gebeurt’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Race Across The World gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 3 May 2023 om 22:07

Woensdagavond is het tijd voor de grote finale van Race Across the World. Er zijn nog drie bekende koppels over, en eindelijk wordt duidelijk welk team na een bijzondere reis van maar liefst 14.000 kilometer als eerste over de finish komt en hiermee 15.000 euro in de wacht sleept.

Welke duo's strijden om finaleplek?
In de finale strijden drie duo’s tegen elkaar: tv-kok Hugo Kennis met vriendin en presentatrice Eva Cleven, comedian Howard Komproe met beste vriend Dré en zanger Bastiaan Ragas met zijn zoon Sem. Eerder vielen Olga Commandeur en haar man Frank, en Dominic Seldis en zijn dochter Katy af.

:[article:videos](ids:"557779" title:"Bekijk ook")

Lange reis naar Ushuaia in Argentinië
De reis van maar liefst 14.000 kilometer ging van start in Mexico-Stad. Het doel was om af te reizen naar de zuidelijkste stad ter wereld, Ushuaia in Argentinië. Ze moeten van alles doorstaan en zich aanpassen aan de lokale onbekende culturen. Het werd de BN’ers niet makkelijk gemaakt, ze moesten hun bankpassen en mobiele telefoons inleveren, ze mochten niet het vliegtuig pakken en kregen een beperkt budget.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Race Across the World

Actuele video's

Meer actuele video's