Gezin Steenrijk, Straatarm krijgt bank van rijk stel: ‘Dat is heel lief van jou’

Gezin Steenrijk, Straatarm krijgt bank van rijk stel: ‘Dat is heel lief van jou’

Thursday 4 May 2023 om 09:50

In Steenrijk, Straatarm ontmoeten het gezin en stel elkaar die een week van leven hebben geruild. Het rijke koppel heeft besloten om iets meer te doen voor het gezin dat veel tegenslagen te verwerken kreeg. “We hebben niet alleen de voortuin gedaan, we hebben ook een nieuwe bank gekocht.” En de emoties lopen hoog op. “Dat is echt heel lief van jou”, zegt het zoontje.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Gezin <em>Steenrijk, Straatarm</em> krijgt bank van rijk stel: ‘Dat is heel lief van jou’ In Steenrijk, Straatarm ontmoeten het gezin en stel elkaar die een week van leven hebben geruild. Het rijke koppel heeft besloten om iets meer te doen voor het gezin dat veel tegenslagen te verwerken kreeg. “We hebben niet alleen de voortuin gedaan, we hebben ook een nieuwe bank gekocht.” En de emoties lopen hoog op. “Dat is echt heel lief van jou”, zegt het zoontje. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Steenrijk, Straatarm: 'Zoveel geld!? Doe toch normaal' Bekijk deze video » Woensdag in Steenrijk, Straatarm: moeten de katten lijden onder het weekbudget? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's