Caroline van der Plas vindt bezoek president Zelensky aan Nederland misplaatst (Hart van Nederland)

Caroline van der Plas vindt bezoek president Zelensky aan Nederland misplaatst (Hart van Nederland)

Thursday 4 May 2023 om 08:15

Kijk LIVE: toespraak Oekraïense president Zelensky in Den Haag

In Hart van Nederland zijn beelden te zien van de aankomst van Oekraïense president Zelensky gisteravond in Nederland met het Nederlandse regeringsvliegtuig. Er staan overleggen gepland met onder andere premier Rutte en minister Ollongren. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas heeft al laten weten niet bij het bezoek van de president aanwezig te zijn omdat zij het misplaatst vindt. Daar heeft zij zo haar redenen voor.

<em>Caroline van der Plas</em> vindt bezoek <em>president Zelensky</em> aan Nederland misplaatst (<em>Hart van Nederland</em>) Kijk LIVE: toespraak Oekraïense president Zelensky in Den Haag In Hart van Nederland zijn beelden te zien van de aankomst van Oekraïense president Zelensky gisteravond in Nederland met het Nederlandse regeringsvliegtuig. Er staan overleggen gepland met onder andere premier Rutte en minister Ollongren. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas heeft al laten weten niet bij het bezoek van de president aanwezig te zijn omdat zij het misplaatst vindt. Daar heeft zij zo haar redenen voor. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL) Bekijk deze video » De Bevers live: bekijk de eerste beelden van Caroline van der Plas en John de Bever Bekijk deze video » De Avondshow met Arjen Lubach: Zelensky is jarig en hij vraagt tanks! (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's