Hugo Kennis en Eva Cleven over Race Across The World, 'totaal niet verwacht'

Hugo Kennis en Eva Cleven over Race Across The World, 'totaal niet verwacht'

Donderdag 4 mei 2023 om 14:21

Bekijk hier hoe Hugo en Eva Race Across The World winnen.

Hugo Kennis en Eva Cleven hebben Race Across The World gewonnen. Ze reageren op hun winst in RTL Boulevard. "Dit hadden we totaal niet verwacht", zegt Eva.

Geld
Een taxichauffeur heeft ze naar het eindpunt gebracht en daar zijn de winnaars enorm blij mee. Ze hebben haar verrast met een geldbedrag om haar te bedanken voor de laatste etappe van hun race.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>Hugo Kennis</em> en <em>Eva Cleven</em> over <em>Race Across The World</em>, 'totaal niet verwacht' Bekijk hier hoe Hugo en Eva Race Across The World winnen. Hugo Kennis en Eva Cleven hebben Race Across The World gewonnen. Ze reageren op hun winst in RTL Boulevard. "Dit hadden we totaal niet verwacht", zegt Eva. GeldEen taxichauffeur heeft ze naar het eindpunt gebracht en daar zijn de winnaars enorm blij mee. Ze hebben haar verrast met een geldbedrag om haar te bedanken voor de laatste etappe van hun race. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv. Bastiaan Ragas reageert op uitspraken Marc-Marie Huijbregts over uiterlijk en drankgebruik Bekijk deze video » Sem reageert op kritiek kijker dat vader Bastiaan Ragas zo lomp is (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Dit zijn de winnaars van Race Across The World, 'Zo verdiend!' Bekijk deze video »
TV :
Hugo Kennis en Eva Cleven over Race Across The World, 'totaal niet verwacht'

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Race Across the World terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's