Vandaag Inside-tafel over de zaak van Richard de Mos, "ze pesten hem gewoon"

Vandaag Inside-tafel over de zaak van Richard de Mos, "ze pesten hem gewoon"

Vrijdag 5 mei 2023 om 09:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv.

Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroept tegen de vrijspraak van Nederlandse politicus Richard de Mos. In Vandaag Inside reageren ze aan tafel op dit nieuws. Onder andere Zeus heeft hier een mening over, "ze pesten hem gewoon!".

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>-tafel over de zaak van <em>Richard de Mos</em>, &quot;ze pesten hem gewoon&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv. Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroept tegen de vrijspraak van Nederlandse politicus Richard de Mos. In Vandaag Inside reageren ze aan tafel op dit nieuws. Onder andere Zeus heeft hier een mening over, "ze pesten hem gewoon!". Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's