Deelnemer Kopen zonder kijken Rens krijgt MS en roept om hulp, 'heb het echt nodig'

Deelnemer Kopen zonder kijken Rens krijgt MS en roept om hulp, 'heb het echt nodig'

Rens is deelnemer van het volgende seizoen Kopen zonder kijken. Tijdens de opnames krijgt hij de diagnose MS, een heftige ziekte. Rens roept kijkers op om geld in te zamelen voor zijn behandeling in het buitenland. "Het kost 90.000 euro, ik heb jullie hulp echt nodig" zegt Rens. De programmamakers Martijn Krabbé en Roos Reedijk maken zich ook hard voor deze actie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Deelnemer <em>Kopen zonder kijken</em> Rens krijgt MS en roept om hulp, 'heb het echt nodig' Rens is deelnemer van het volgende seizoen Kopen zonder kijken. Tijdens de opnames krijgt hij de diagnose MS, een heftige ziekte. Rens roept kijkers op om geld in te zamelen voor zijn behandeling in het buitenland. "Het kost 90.000 euro, ik heb jullie hulp echt nodig" zegt Rens. De programmamakers Martijn Krabbé en Roos Reedijk maken zich ook hard voor deze actie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Kopen zonder kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’: Paul en Kim gingen zelf aan de slag (video) Bekijk deze video » 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': Said en Wèralucië hebben toch een babykamer (video) Bekijk deze video » KZK-Roos Reedijk reageert op kritiek over baby in de kast, "niet zo bedoeld" Bekijk deze video »
TV :
Deelnemer Kopen zonder kijken Rens krijgt MS en roept om hulp, 'heb het echt nodig'

Kopen zonder kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV