KZK-Roos Reedijk reageert op kritiek over baby in de kast, "niet zo bedoeld"

KZK-Roos Reedijk reageert op kritiek over baby in de kast, "niet zo bedoeld"

Roos Reedijk, interieurstylist van het programma Kopen Zonder Kijken, kreeg veel kritiek na de laatste aflevering. Zij ziet namelijk een simpele oplossing voor de aanstaande baby, stop haar in de kast! Niet iedereen kon hier om lachen, zo ook de ouders Said en Wèralucié niet. Roos reageert op de kritiek, "het was niet zo bedoeld."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

KZK-<em>Roos Reedijk</em> reageert op kritiek over baby in de kast, &quot;niet zo bedoeld&quot; Roos Reedijk, interieurstylist van het programma Kopen Zonder Kijken, kreeg veel kritiek na de laatste aflevering. Zij ziet namelijk een simpele oplossing voor de aanstaande baby, stop haar in de kast! Niet iedereen kon hier om lachen, zo ook de ouders Said en Wèralucié niet. Roos reageert op de kritiek, "het was niet zo bedoeld." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Kopen zonder kijken: Paul en Kim zien eindresultaat Bekijk deze video » ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’: Paul en Kim gingen zelf aan de slag (video) Bekijk deze video » 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': Said en Wèralucië hebben toch een babykamer (video) Bekijk deze video »
TV :
KZK-Roos Reedijk reageert op kritiek over baby in de kast, "niet zo bedoeld"

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV