Vrijdag in finale De Verraders: broers Huisman beramen plan om winst te pakken

Vrijdag in finale De Verraders: broers Huisman beramen plan om winst te pakken

Vrijdag in finale <em>De Verraders</em>: broers Huisman beramen plan om winst te pakken Bekijk in de video hierboven: hoe denken Maria en Thomas na De Verraders over elkaar? Vrijdag is het tijd voor de grote finale van De Verraders en wordt duidelijk wie uiteindelijk met het zilver naar huis gaat. De broers Sander en Jordy Huisman staan samen in de finale en ze willen natuurlijk de winst pakken. Als Verraders werken ze samen, moet een van de twee worden opgeofferd om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen? Dan moet er wel eerst nog een Getrouwe uit het spel worden gewerkt… Bekijk de beelden van de finale van De Verraders hieronder. De finale van De Verraders is vrijdag 5 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. De Verraders: afvaller reageert op verbanning Bekijk deze video » Broertjes Huisman over hun deelname aan de Verraders, "ik had tien jaar niet gehuild" Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in finale De Verraders: broers Huisman beramen plan om winst te pakken

Bekijk in de video hierboven: hoe denken Maria en Thomas na De Verraders over elkaar?

Vrijdag is het tijd voor de grote finale van De Verraders en wordt duidelijk wie uiteindelijk met het zilver naar huis gaat. De broers Sander en Jordy Huisman staan samen in de finale en ze willen natuurlijk de winst pakken. Als Verraders werken ze samen, moet een van de twee worden opgeofferd om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen? Dan moet er wel eerst nog een Getrouwe uit het spel worden gewerkt…

Bekijk de beelden van de finale van De Verraders hieronder.

De finale van De Verraders is vrijdag 5 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV