Drama voor vader van John de Bever: 'Dat is wel klote' (video)

Drama voor vader van John de Bever: 'Dat is wel klote' (video)

Vrijdag 5 mei 2023 om 14:33

Caroline van der Plas treedt op bij De Bevers in Ahoy: 'Lekker meeblèren' (video)

John de Bever vertelt openhartig over de zware tijd waarin zijn vader is beland. John's vader Daantje heeft zijn heup gebroken, hij ligt in het ziekenhuis en wacht op een operatie.

Lees verder onder de video.

Drama voor vader van <em>John de Bever</em>: 'Dat is wel klote' (video) Caroline van der Plas treedt op bij De Bevers in Ahoy: 'Lekker meeblèren' (video) John de Bever vertelt openhartig over de zware tijd waarin zijn vader is beland. John's vader Daantje heeft zijn heup gebroken, hij ligt in het ziekenhuis en wacht op een operatie. Lees verder onder de video. Vader John de Bever is bang"Dat wil hij liever niet, want hij is bang”, vertelt de volkszanger. “Maar als je dat niet zou doen, zou hij nog twee of drie weken leven. Dan worden ze bedlegerig en dan is het gauw gebeurd met oudere mensen. Dus dat is wel klote. Dat moeten we afwachten.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Bevers live: bekijk de eerste beelden van Caroline van der Plas en John de Bever Bekijk deze video » Johan Derksen schittert in videoclip John de Bever: 'T is moeilijk bescheiden te blijven Bekijk deze video »
Entertainment :

Vader John de Bever is bang
"Dat wil hij liever niet, want hij is bang”, vertelt de volkszanger. “Maar als je dat niet zou doen, zou hij nog twee of drie weken leven. Dan worden ze bedlegerig en dan is het gauw gebeurd met oudere mensen. Dus dat is wel klote. Dat moeten we afwachten.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's