Shownieuws: Donny Roelvink haalt uit naar ex

Shownieuws: Donny Roelvink haalt uit naar ex

Zaterdag 6 mei 2023 om 12:40

Dave Roelvink wil zoontje later geen drugs en alcohol verbieden: 'Wie weet kan hij er wel goed mee omgaan'

Donny Roelvink maakt in een podcast bekend een nieuwe liefde te hebben. Deze keer kiest hij ervoor zijn nieuwe vriendin niet in de spotlight te zetten, maar lekker thuis te laten. Donny en Dave Roelvink bekennen namelijk dat de vorige vriendinnen van Donny voornamelijk uit waren op beroemdheid. Dave Roelvink zegt nu blij te zijn dat zijn broer een 'goede' vriendin heeft.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Shownieuws: <em>Donny Roelvink</em> haalt uit naar ex Dave Roelvink wil zoontje later geen drugs en alcohol verbieden: 'Wie weet kan hij er wel goed mee omgaan' Donny Roelvink maakt in een podcast bekend een nieuwe liefde te hebben. Deze keer kiest hij ervoor zijn nieuwe vriendin niet in de spotlight te zetten, maar lekker thuis te laten. Donny en Dave Roelvink bekennen namelijk dat de vorige vriendinnen van Donny voornamelijk uit waren op beroemdheid. Dave Roelvink zegt nu blij te zijn dat zijn broer een 'goede' vriendin heeft. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen uitgelachen om rol in clip John de Bever? ‘Heb ik schijt aan’ Bekijk deze video » Zien: Wesley Sneijder verrast Mart Hoogkamer met cadeau voor de hele buurt (video) Bekijk deze video » Trijntje Oosterhuis openhartig over verlies vader: 'Hij zit in mijn hart' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Monique laat André Hazes achter op vakantie Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's