Johan Derksen uitgelachen om rol in clip John de Bever? ‘Heb ik schijt aan’

Johan Derksen uitgelachen om rol in clip John de Bever? ‘Heb ik schijt aan’

<em>Johan Derksen</em> uitgelachen om rol in clip John de Bever? ‘Heb ik schijt aan’ Johan Derksen schittert in videoclip John de Bever: 'T is moeilijk bescheiden te blijven John de Bever heeft niemand minder dan zijn goede vriend Johan Derksen weten te strikken voor de nieuwe videoclip van zijn nummer 'T is moeilijk bescheiden te blijven. John nam de cover op en wilde hierbij een mooie video maken en Derksen heeft een glansrol gekregen. De doorgaans mopperende snor doet zelfs een dansje. “Dan weet je dat je heel Nederland lachend over je heen krijgt, maar daar heb ik schijt aan.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Talpa-contract Hélène Hendriks loopt bijna af: 'Nog niks op papier' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Moeders doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 5 mei 2023 om 16:53

Johan Derksen schittert in videoclip John de Bever: 'T is moeilijk bescheiden te blijven

John de Bever heeft niemand minder dan zijn goede vriend Johan Derksen weten te strikken voor de nieuwe videoclip van zijn nummer 'T is moeilijk bescheiden te blijven. John nam de cover op en wilde hierbij een mooie video maken en Derksen heeft een glansrol gekregen. De doorgaans mopperende snor doet zelfs een dansje. “Dan weet je dat je heel Nederland lachend over je heen krijgt, maar daar heb ik schijt aan.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's