Even Tot Hier: bekijk optreden Kom van dat gras af met Peter Koelewijn

Even Tot Hier: bekijk optreden Kom van dat gras af met Peter Koelewijn

Zondag 7 mei 2023 om 09:15

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em>: bekijk optreden <em>Kom van dat gras af</em> met <em>Peter Koelewijn</em> Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 6 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De bekerfinale van Ajax tegen PSV was geen rustige pot. Er werd gevochten, gescholden, getreiterd, geklaagd, gezeurd. De spelers waren alleen maar met elkaar aan het rellen en konden daarna alleen maar liggen en rollen. Stel je niet zo aan man. "Kom van dat gras af!", laten Niels van der Laan en Jeroen Woe weten. De heren maakten op zaterdag 6 mei op geheel eigen wijze het lied Kom van dat gras af, gezongen door Peter Koelewijn. Bekijk de parodie op Kom van dat dak af hierboven. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier schrikt niet van verstrooide Joe Biden: 'Gewend van Mark Rutte' (video) Bekijk deze video » Even Tot Hier: bekijk het Diabetes-lied voor Gordon, parodie op Drank & Drugs Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier: bekijk optreden Kom van dat gras af met Peter Koelewijn

De bekerfinale van Ajax tegen PSV was geen rustige pot. Er werd gevochten, gescholden, getreiterd, geklaagd, gezeurd. De spelers waren alleen maar met elkaar aan het rellen en konden daarna alleen maar liggen en rollen. Stel je niet zo aan man. "Kom van dat gras af!", laten Niels van der Laan en Jeroen Woe weten. De heren maakten op zaterdag 6 mei op geheel eigen wijze het lied Kom van dat gras af, gezongen door Peter Koelewijn. Bekijk de parodie op Kom van dat dak af hierboven.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's