ZIEN: Mia en Dion enorm populair op de 'rode loper' tijdens openingsceremonie Songfestival

ZIEN: Mia en Dion enorm populair op de 'rode loper' tijdens openingsceremonie Songfestival

Maandag 8 mei 2023 om 10:00

Het is deze week eindelijk zover. Mia Nicolai en Dion Cooper gaan shinen op het Songfestival. Mia en Dion genoten zondag al met volle teugen van alle aandacht op de tientallen meters lange turquoise loper tijdens de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Bekijk de beelden van deze openingsceremonie in de Shownieuws-video hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Mia en Dion <em>enorm populair</em> op de 'rode loper' tijdens openingsceremonie <em>Songfestival</em> Het is deze week eindelijk zover. Mia Nicolai en Dion Cooper gaan shinen op het Songfestival. Mia en Dion genoten zondag al met volle teugen van alle aandacht op de tientallen meters lange turquoise loper tijdens de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Bekijk de beelden van deze openingsceremonie in de Shownieuws-video hieronder. Lees verder onder de video. SelfieDinsdag zullen ze pas echt in de schijnwerpers staan met hun lied Burning Daylight. Maar nu genieten ze nog even na van alle aandacht die ze gisteren kregen. "Aan de ene kant riepen vele journalisten om hun tijd en aan de andere kant probeerden fans een handtekening en selfie te scoren", laat Shownieuws weten. Bekijk hierboven de Shownieuws-video over de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Mia en Dion na repetitie in Liverpool: "Ik wil dit nog twintig keer doen" (video) Bekijk deze video » Fans hebben vertrouwen in Mia en Dion, 'het komt goed' (Songfestival) Bekijk deze video »
Show :

Selfie
Dinsdag zullen ze pas echt in de schijnwerpers staan met hun lied Burning Daylight. Maar nu genieten ze nog even na van alle aandacht die ze gisteren kregen. "Aan de ene kant riepen vele journalisten om hun tijd en aan de andere kant probeerden fans een handtekening en selfie te scoren", laat Shownieuws weten. Bekijk hierboven de Shownieuws-video over de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's