Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ten tijde van deze aflevering van Chateau Meiland is het nog twee en een halve maand voordat het nieuwe pension Code Rose open moet gaan. Dat zorgt deze aflevering opnieuw voor grote spanningen in de familie. Alle fragmenten uit deze uitzending Martien is het niet eens met Erica en Maxime in Chateau Meiland: 'Waarom zeg je geen piep?' Bekijk deze video » Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video) Bekijk deze video » HumeurHet wordt steeds duidelijker dat de verbouwing van Code Rose, het nieuwe pension van de familie Meiland, de spuigaten uitloopt. Al weken zijn ze aan het slopen en dat heeft een enorme invloed op ieders humeur. Vanochtend viel de twijfelachtige eer, die duidelijk met het verkeerde been uit bed is gestapt, toe aan Erica. Om te snijdenDe rest van de familie volgt haar in humeurigheid snel op en daarmee is de sfeer soms om te snijden. De oude, te kleine bedden zijn eindelijk de bak in gegaan en de matrassen afgevoerd. Maar de nieuwe kleurrijke bedden moeten nog worden aangeschaft! Op geheel eigen wijze, maakt de familie keuze in de kleuren van de bedden die leidend zijn voor de rest van de inrichting van de acht kamers.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 8 May 2023 om 21:35

Ten tijde van deze aflevering van Chateau Meiland is het nog twee en een halve maand voordat het nieuwe pension Code Rose open moet gaan. Dat zorgt deze aflevering opnieuw voor grote spanningen in de familie.

Humeur
Het wordt steeds duidelijker dat de verbouwing van Code Rose, het nieuwe pension van de familie Meiland, de spuigaten uitloopt. Al weken zijn ze aan het slopen en dat heeft een enorme invloed op ieders humeur. Vanochtend viel de twijfelachtige eer, die duidelijk met het verkeerde been uit bed is gestapt, toe aan Erica.

Om te snijden
De rest van de familie volgt haar in humeurigheid snel op en daarmee is de sfeer soms om te snijden. De oude, te kleine bedden zijn eindelijk de bak in gegaan en de matrassen afgevoerd. Maar de nieuwe kleurrijke bedden moeten nog worden aangeschaft! Op geheel eigen wijze, maakt de familie keuze in de kleuren van de bedden die leidend zijn voor de rest van de inrichting van de acht kamers.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's