Martien is het niet eens met Erica en Maxime in Chateau Meiland: 'Waarom zeg je geen piep?'

Martien is het niet eens met Erica en Maxime in Chateau Meiland: 'Waarom zeg je geen piep?'

<em>Martien</em> is het niet eens met <em>Erica</em> en <em>Maxime</em> in <em>Chateau Meiland</em>: 'Waarom zeg je geen piep?' De familie Meiland probeert het eens te worden over kleuren voor aan de muur in hun nieuwe B&B. En dat gaat niet vlekkeloos. Maxime heeft een 'piepsysteem' bedacht, zodat ze kunnen aangeven welke kleuren ze mooi vinden. "Waarom zeg je geen piep dan?", zegt Maxime tegen haar vader. Waarop Martien heel hard PIEP schreeuwt! Bekijk hieronder de video van Chateau Meiland. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!' Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!' Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Martien en Erica stoeien met loodzware wasmachine Bekijk deze video »
TV :
Martien is het niet eens met Erica en Maxime in Chateau Meiland: 'Waarom zeg je geen piep?'

De familie Meiland probeert het eens te worden over kleuren voor aan de muur in hun nieuwe B&B. En dat gaat niet vlekkeloos. Maxime heeft een 'piepsysteem' bedacht, zodat ze kunnen aangeven welke kleuren ze mooi vinden. "Waarom zeg je geen piep dan?", zegt Maxime tegen haar vader. Waarop Martien heel hard PIEP schreeuwt!

Bekijk hieronder de video van Chateau Meiland.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV