Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Excuus"

Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo Het Perfecte Plaatje Op Reis: "Excuus"

Tuesday 9 May 2023 om 12:01

Morgen, woensdag 10 mei, start een nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Op Reis. Tijl Beckand is de presentator en William Rutten loopt 24/7 met de kandidaten mee. Het decor is Zuid-Afrika en daar is William erg blij mee: "Een maand Zuid Afrika is een groot cadeau."

"Het wordt genieten"
"Dit keer met acht kandidaten in Zuid Afrika", laat Tijl in de onderstaande promo weten. "Het wordt fantastisch, het wordt genieten", zegt hij nadat William Rutten weer weg is 'getoverd'. Tijl schaamt zich een beetje voor hem: "Excuus daarvoor, hoedan ook de rest wordt geweldig."

Woensdag 10 mei start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Tijl Beckand schaamt zich voor William Rutten in promo <em>Het Perfecte Plaatje Op Reis</em>: &quot;Excuus&quot; Morgen, woensdag 10 mei, start een nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje Op Reis. Tijl Beckand is de presentator en William Rutten loopt 24/7 met de kandidaten mee. Het decor is Zuid-Afrika en daar is William erg blij mee: "Een maand Zuid Afrika is een groot cadeau." "Het wordt genieten""Dit keer met acht kandidaten in Zuid Afrika", laat Tijl in de onderstaande promo weten. "Het wordt fantastisch, het wordt genieten", zegt hij nadat William Rutten weer weg is 'getoverd'. Tijl schaamt zich een beetje voor hem: "Excuus daarvoor, hoedan ook de rest wordt geweldig." Woensdag 10 mei start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022 Bekijk deze video » Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's