Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika

Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika

Deze week start het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. William Rutten vertelt bij Shownieuws over het nieuwe seizoen dat zich dit keer in Zuid Afrika afspeelt: "Een maand Zuid Afrika is een groot cadeau."

"Meer reality"
In dit seizoen zal de kijker meer zien van de reis: "Het is meer reality", aldus Rutten. William is dit keer niet alleen jurylid, hij is 24/7 met de kandidaten op pad. De kandidaten van Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023 zijn: Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, youtuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloise van Oranje.

Woensdag 10 mei start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Zien: dit zijn de kandidaten van <em>Perfecte Plaatje Op Reis</em> (s2) in <em>Zuid Afrika</em> Deze week start het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. William Rutten vertelt bij Shownieuws over het nieuwe seizoen dat zich dit keer in Zuid Afrika afspeelt: "Een maand Zuid Afrika is een groot cadeau." "Meer reality"In dit seizoen zal de kijker meer zien van de reis: "Het is meer reality", aldus Rutten. William is dit keer niet alleen jurylid, hij is 24/7 met de kandidaten op pad. De kandidaten van Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023 zijn: Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, youtuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloise van Oranje. Woensdag 10 mei start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de laatste aflevering Bekijk deze video » Zien: Linda Hakeboom uitgeroepen tot winnaar Het perfecte plaatje 2022 Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV