Kroelbeer Richard vindt Rachelle aantrekkelijk, 'die voel ik wel' (Lang Leve de Liefde)

Kroelbeer Richard vindt Rachelle aantrekkelijk, 'die voel ik wel' (Lang Leve de Liefde)

Dinsdag 9 mei 2023 om 20:25

Richard en Rachelle lijken best een goede match te zijn in Lang Leve de Liefde. Rachelle durft bijdehand te reageren op Richard, en de twee zijn eerlijk tegen elkaar. Wanneer de vraag wordt gesteld over aantrekkingskracht weet Richard hier wel een antwoord op. "Ik vind jou wel aantrekkelijk" zegt Richard.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Kroelbeer</em> Richard vindt Rachelle aantrekkelijk, 'die voel ik wel' <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Richard en Rachelle lijken best een goede match te zijn in Lang Leve de Liefde. Rachelle durft bijdehand te reageren op Richard, en de twee zijn eerlijk tegen elkaar. Wanneer de vraag wordt gesteld over aantrekkingskracht weet Richard hier wel een antwoord op. "Ik vind jou wel aantrekkelijk" zegt Richard. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen (video) Bekijk deze video » Jacomijn in Lang Leve de Liefde: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel' Bekijk deze video » Gênant moment in Lang Leve de Liefde: 'Zijn je lippen nep?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's