Lang Leve de Liefde: Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen (video)

Lang Leve de Liefde: Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen (video)

Maandag 8 mei 2023 om 21:43

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen (video) Henk geeft Jacomijn zeer onverwacht een tongzoen. Dat zorgt voor een beduusde Jacomijn. OngemakkelijkBovenstaand fragment is slechts een van de ongemakkelijke momenten van het stel in de Lang Leve de Liefde-villa. Eerder werd er ook al geconverseerd op het toilet. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: Dylan NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Schoenen uit, beha uit, klaar!' Bekijk deze video » Natascha in Lang Leve de Liefde: 'Als ik ga plassen floept er een scheetje uit' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Jullie hebben veel gevoel in de borsten' Bekijk deze video »
TV :

Henk geeft Jacomijn zeer onverwacht een tongzoen. Dat zorgt voor een beduusde Jacomijn.

Ongemakkelijk
Bovenstaand fragment is slechts een van de ongemakkelijke momenten van het stel in de Lang Leve de Liefde-villa. Eerder werd er ook al geconverseerd op het toilet.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's