Jacomijn in Lang Leve de Liefde: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel'

Jacomijn in Lang Leve de Liefde: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel'

Jacomijn in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel' Jacomijn en Henk, die vanuit het niets begonnen te tongzoenen, zijn meer dan duidelijk over waar ze van houden. Henk geeft bijvoorbeeld aan een echte kontenman te zijn en dat komt goed uit, zo laat zijn date weten: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de date van Henk en Jacomijn begon. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Rico Verhoevens 'ochtenderectie' maakt de tongen los (Shownieuws) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik heb mijn billen nog niet afgeveegd dus hij is nog schoon' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Henk geeft Jacomijn totaal onverwacht een tongzoen (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 9 mei 2023 om 12:24

Jacomijn en Henk, die vanuit het niets begonnen te tongzoenen, zijn meer dan duidelijk over waar ze van houden. Henk geeft bijvoorbeeld aan een echte kontenman te zijn en dat komt goed uit, zo laat zijn date weten: 'Tieten heb ik niet maar een dikke kont wel.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe de date van Henk en Jacomijn begon.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's