Johan Derksen kraakt Songfestivaloptreden Mia & Dion: 'Afgang voor dit land!'

Johan Derksen kraakt Songfestivaloptreden Mia & Dion: 'Afgang voor dit land!'

Woensdag 10 mei 2023 om 09:18

Zoals we inmiddels weten is Johan Derksen niet echt fan van het uitgeschakelde Songfestivalduo Mia en Dion, wat hij dinsdagavond nog maar eens duidelijk maakte: 'Het leek nergens op. Ze zijn niet helemaal afgegaan maar het blijft een afgang voor dit land, waar het barst van de goede vocalisten.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 9 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen kraakt Songfestivaloptreden <em>Mia &amp; Dion</em>: 'Afgang voor dit land!' Zoals we inmiddels weten is Johan Derksen niet echt fan van het uitgeschakelde Songfestivalduo Mia en Dion, wat hij dinsdagavond nog maar eens duidelijk maakte: 'Het leek nergens op. Ze zijn niet helemaal afgegaan maar het blijft een afgang voor dit land, waar het barst van de goede vocalisten.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 9 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: optreden Mia & Dion met 'Burning Daylight' in halve finale Songfestival 2023 Bekijk deze video » Zweden tijdens halve finale Songfestival: Loreen maakt indruk met Tattoo Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's