Jinek: bekijk onthulling genomineerden Zilveren Nipkowschijf 2023

Jinek: bekijk onthulling genomineerden Zilveren Nipkowschijf 2023

Thursday 11 May 2023 om 10:37

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 10 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Binnenkort wordt de Zilveren Nipkowschijf 2023 uitgedeeld, en woensdagavond werden bij Jinek de genomineerden bekendgemaakt. Dit jaar maken de dramaserie Rampvlucht over de Bijlmerramp, de docuserie Onze man bij de Taliban en de documentaire De jurk en het scheepswrak kans op de prestigieuze prijs.

Bekijk de onthulling bij Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: bekijk onthulling genomineerden Zilveren Nipkowschijf 2023 Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 10 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Binnenkort wordt de Zilveren Nipkowschijf 2023 uitgedeeld, en woensdagavond werden bij Jinek de genomineerden bekendgemaakt. Dit jaar maken de dramaserie Rampvlucht over de Bijlmerramp, de docuserie Onze man bij de Taliban en de documentaire De jurk en het scheepswrak kans op de prestigieuze prijs. Bekijk de onthulling bij Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach in BOOS on tour: ‘Moet misschien programma maken met Tim Hofman’ Bekijk deze video »
TV :
Jinek: bekijk onthulling genomineerden Zilveren Nipkowschijf 2023

Actuele video's

Meer actuele video's