Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet, 'ik vind het leuk'

Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet, 'ik vind het leuk'

Saturday 13 May 2023 om 10:53

Bekijk hier de ophef die is ontstaan over gravin Eloise in badpak

Prins Constantijn is te spreken over zijn dochter Eloise die deelneemt aan het programma Het Perfecte Plaatje op Reis. Hij snapt de ophef over Eloise in badpak niet en dat laat hij weten. "Mensen zoeken altijd naar commotie, anders is er blijkbaar niks aan de hand. Dus ik weet niet wat daar de commotie is", zegt de prins. Eloise kreeg uit een aantal hoeken kritiek omdat ze in het fotografieprogramma in badpak verscheen, koningshuisdeskundige Jeroen Snel vindt dat de monarchie ‘te gewoon’ wordt. Veel mensen komen op voor Eloise omdat ze ook als royal zelf haar eigen keuzes mag maken.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Prins Constantijn</em> snapt commotie rond <em>Eloise</em> in badpak niet, 'ik vind het leuk' Bekijk hier de ophef die is ontstaan over gravin Eloise in badpak Prins Constantijn is te spreken over zijn dochter Eloise die deelneemt aan het programma Het Perfecte Plaatje op Reis. Hij snapt de ophef over Eloise in badpak niet en dat laat hij weten. "Mensen zoeken altijd naar commotie, anders is er blijkbaar niks aan de hand. Dus ik weet niet wat daar de commotie is", zegt de prins. Eloise kreeg uit een aantal hoeken kritiek omdat ze in het fotografieprogramma in badpak verscheen, koningshuisdeskundige Jeroen Snel vindt dat de monarchie ‘te gewoon’ wordt. Veel mensen komen op voor Eloise omdat ze ook als royal zelf haar eigen keuzes mag maken. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika Bekijk deze video » Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's