Finale Songfestival 2023: La Zarra (Frankrijk) maakt indruk met Évidemment (video)

Finale Songfestival 2023: La Zarra (Frankrijk) maakt indruk met Évidemment (video)

Zaterdag 13 mei 2023 om 23:35

Je kan de finale van het Eurovisie Songfestival 2023 live kijken bij Gids.tv

La Zarra zong tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival een chanson in de stijl van Edith Piaf, die gedurende het nummer wordt aangevuld met een aanstekelijke beat. En daarmee gooide ze hoge ogen.

Lees verder onder de video.

<em>Finale Songfestival 2023</em>: La Zarra (Frankrijk) maakt indruk met <em>Évidemment</em> (video) Je kan de finale van het Eurovisie Songfestival 2023 live kijken bij Gids.tv La Zarra zong tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival een chanson in de stijl van Edith Piaf, die gedurende het nummer wordt aangevuld met een aanstekelijke beat. En daarmee gooide ze hoge ogen. Lees verder onder de video. OptredenHet optreden van La Zarra stond als een huis en ondanks de positieve kritieken op de song moesten we tot vanavond wachten om te zien of de Franse het succes kon verzilveren. Omdat Frankrijk in de Big5-landen zit, stond La Zarra vandaag namelijk voor het eerst op het podium. Bekijk het optreden hierboven. Je kunt alles van het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.
Songfestival :
Finale Songfestival 2023: La Zarra (Frankrijk) maakt indruk met Évidemment (video)

Optreden
Het optreden van La Zarra stond als een huis en ondanks de positieve kritieken op de song moesten we tot vanavond wachten om te zien of de Franse het succes kon verzilveren. Omdat Frankrijk in de Big5-landen zit, stond La Zarra vandaag namelijk voor het eerst op het podium. Bekijk het optreden hierboven.

Je kunt alles van het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's