Heftig: Carmen Pfaff na hersenbloeding in het ziekenhuis op Mallorca

Heftig: Carmen Pfaff na hersenbloeding in het ziekenhuis op Mallorca

Heftig: <em>Carmen Pfaff</em> na hersenbloeding in het ziekenhuis op <em>Mallorca</em> Carmen Pfaff, bekend van de realityserie De Pfaffs heeft een hersenbloeding gekregen. De echtgenote van Jean-Marie en moeder van Kelly, Lyndsey en Debby ligt momenteel in het ziekenhuis op Mallorca, nadat ze in het vliegtuig deze hersenbloeding kreeg. Bekijk het Shownieuws-fragment over dit heftige nieuws hierboven. Lange revalidatie"Voorlopig wijst niets op blijvende letsels, maar het is sowieso te vroeg om daarover zeker te zijn. Bovendien wacht haar sowieso een lange revalidatie”, zegt dochter Kelly. Ze vraagt aan iedereen om haar familie met rust te laten, zodat de focus helemaal op het herstel kan liggen. Bekijk de Shownieuws-video over dit heftige nieuws hierboven. Bekijk ook Frans Bauer: 'Zo gaat het nu met Mariska, na een andere kerst dan normaal' (Koffietijd) Bekijk deze video » Marlijn Weerdenburg speelt nieuwe theatershow 'Mijn Buik Vol Van De Liefde' (Jinek) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 14 mei 2023 om 09:51

Carmen Pfaff, bekend van de realityserie De Pfaffs heeft een hersenbloeding gekregen. De echtgenote van Jean-Marie en moeder van Kelly, Lyndsey en Debby ligt momenteel in het ziekenhuis op Mallorca, nadat ze in het vliegtuig deze hersenbloeding kreeg. Bekijk het Shownieuws-fragment over dit heftige nieuws hierboven.

Lange revalidatie
"Voorlopig wijst niets op blijvende letsels, maar het is sowieso te vroeg om daarover zeker te zijn. Bovendien wacht haar sowieso een lange revalidatie”, zegt dochter Kelly. Ze vraagt aan iedereen om haar familie met rust te laten, zodat de focus helemaal op het herstel kan liggen. Bekijk de Shownieuws-video over dit heftige nieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's