ZIEN: Patty Brard komt op voor Eloise van Oranje en trekt sexy badpak aan

ZIEN: Patty Brard komt op voor Eloise van Oranje en trekt sexy badpak aan

Sunday 14 May 2023 om 10:34

Het kan je inmiddels bijna niet ontgaan zijn. Eloise van Oranje liet zich in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje fotograferen in badpak. Na veel commotie maakt ook Patty Brard in de uitzending van Shownieuws een statement. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: Patty Brard komt op voor <em>Eloise van Oranje</em> en trekt sexy badpak aan Het kan je inmiddels bijna niet ontgaan zijn. Eloise van Oranje liet zich in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje fotograferen in badpak. Na veel commotie maakt ook Patty Brard in de uitzending van Shownieuws een statement. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Te bloot?Eloise poseerde in de eerste aflevering voor Rick Brandsteder in een badpak. Dit was voor de twee moraalridders een 'grensgevalletje'. De 20 jarige Van Oranje-Nassau telg zou zich niet zo bloot moeten geven. Patty Brard is het hiermee oneens en neemt het op voor haar en trekt een sexy badpak aan. De kandidaten van Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023 zijn: Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, youtuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloise van Oranje. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit zijn de kandidaten van Perfecte Plaatje Op Reis (s2) in Zuid Afrika Bekijk deze video » Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :

Te bloot?
Eloise poseerde in de eerste aflevering voor Rick Brandsteder in een badpak. Dit was voor de twee moraalridders een 'grensgevalletje'. De 20 jarige Van Oranje-Nassau telg zou zich niet zo bloot moeten geven. Patty Brard is het hiermee oneens en neemt het op voor haar en trekt een sexy badpak aan. De kandidaten van Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023 zijn: Jaap Jongbloed, Rick Brandsteder, Rob Dekay, youtuber Wildebras, Leonie ter Braak, Tatum Dagelet, Numidia el Morabet en Eloise van Oranje.

Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's