Quinty Trustfull deelt bijzonder nieuwtje op Moederdag: "Ik ben zo vereerd"

Quinty Trustfull deelt bijzonder nieuwtje op Moederdag: "Ik ben zo vereerd"

Zondag 14 mei 2023 om 14:20

Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull deelt vandaag op Moederdag iets wat ze al een tijdje wilde delen met de buitenwereld: "Ik ben zo vereerd! Op deze Moederdag mag ik eindelijk na maanden voorbereiding bekendmaken dat ik dit jaar de Pink Ribbon (jubileum) Armband mag ontwerpen!", begint ze haar verhaal op Instagram.

Lees verder onder de video.

<em>Quinty Trustfull</em> deelt bijzonder nieuwtje op <em>Moederdag</em>: &quot;Ik ben zo vereerd&quot; Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull deelt vandaag op Moederdag iets wat ze al een tijdje wilde delen met de buitenwereld: "Ik ben zo vereerd! Op deze Moederdag mag ik eindelijk na maanden voorbereiding bekendmaken dat ik dit jaar de Pink Ribbon (jubileum) Armband mag ontwerpen!", begint ze haar verhaal op Instagram. Lees verder onder de video. Eerbetoon aan moederSieraden worden veel gegeven op Moederdag, maar ook een bos bloemen is een geliefd Moederdagcadeau. Dat laat Hart van Nederland zien in een fragment waarin te zien is dat het vandaag een gekkenhuis is bij de bloemenstal: "Maar wel heel gezellig", wordt in de bovenstaande video verteld. Zie hieronder de Instagram post van Quinty Trustfull: "Een prachtig eerbetoon aan mijn veel te vroeg overleden moeder. Ze had een heel agressieve vorm van borstkanker. Bijna twintig jaar geleden verloren we haar… het gemis is er nog elke dag. Mijn werk als ambassadeur voor Pink Ribbon is een eerbetoon aan haar. We hadden afgesproken dat als ze beter zou zijn, we dit samen zouden gaan doen. Moeder en dochter die andere vrouwen helpen.. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, en doe ik het met m’n lieve mama in gedachte. Dit jaar bestaat Pink Ribbon 20 jaar in Nederland!! Een Mijlpaal! ? En ben ik ook al bijna 20 jaar trotse ambassadeur. Ik vind het fantastisch en eervol dat ik dat dit jaar mag bekronen met dit ontwerp. Begin september onthullen we het design en kan je ‘m kopen in de voorverkoop!", vervolgt Quinty haar verhaal op Instagram. Bekijk de post hieronder:
Show :

Eerbetoon aan moeder
Sieraden worden veel gegeven op Moederdag, maar ook een bos bloemen is een geliefd Moederdagcadeau. Dat laat Hart van Nederland zien in een fragment waarin te zien is dat het vandaag een gekkenhuis is bij de bloemenstal: "Maar wel heel gezellig", wordt in de bovenstaande video verteld. Zie hieronder de Instagram post van Quinty Trustfull: "Een prachtig eerbetoon aan mijn veel te vroeg overleden moeder. Ze had een heel agressieve vorm van borstkanker. Bijna twintig jaar geleden verloren we haar… het gemis is er nog elke dag. Mijn werk als ambassadeur voor Pink Ribbon is een eerbetoon aan haar. We hadden afgesproken dat als ze beter zou zijn, we dit samen zouden gaan doen. Moeder en dochter die andere vrouwen helpen.. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, en doe ik het met m’n lieve mama in gedachte. Dit jaar bestaat Pink Ribbon 20 jaar in Nederland!! Een Mijlpaal! ? En ben ik ook al bijna 20 jaar trotse ambassadeur. Ik vind het fantastisch en eervol dat ik dat dit jaar mag bekronen met dit ontwerp. Begin september onthullen we het design en kan je ‘m kopen in de voorverkoop!", vervolgt Quinty haar verhaal op Instagram. Bekijk de post hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's