Even Tot Hier: Mia en Dion, een simpel liedje van één minuut met een krachtig slot

Even Tot Hier: Mia en Dion, een simpel liedje van één minuut met een krachtig slot

Sunday 14 May 2023 om 22:31

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

De laatste keer dat Nederland zich niet kwalificeerde voor de finale van het Eurovisiesongfestival was in 2015 toen Trijntje Oosterhuis met 'Walk Along' niet voorbij de halve finale kwam.

Simpel liedje
De wijzigingen die Mia en Dion toepasten na twee falende live optredens mochten niet baten. Hun performance in de halve finale was wel zuiver maar niet genoeg voor een plekje bij de eerste tien. In een simpel liedje van één minuut met een krachtige slot, geven Niels van der Laan en Jeroen Woe in Even tot Hier hun advies voor volgend jaar.

<em>Even Tot Hier</em>: <em>Mia en Dion</em>, een simpel liedje van één minuut met een krachtig slot Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zondag 14 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De laatste keer dat Nederland zich niet kwalificeerde voor de finale van het Eurovisiesongfestival was in 2015 toen Trijntje Oosterhuis met 'Walk Along' niet voorbij de halve finale kwam. Simpel liedjeDe wijzigingen die Mia en Dion toepasten na twee falende live optredens mochten niet baten. Hun performance in de halve finale was wel zuiver maar niet genoeg voor een plekje bij de eerste tien. In een simpel liedje van één minuut met een krachtige slot, geven Niels van der Laan en Jeroen Woe in Even tot Hier hun advies voor volgend jaar. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch: Even tot Hier met Simpel Liedje over De kroning van Charles III (video) Bekijk deze video » Zien: Niels en Jeroen spelen val in Op1 na in Even Tot Hier (video) Bekijk deze video » Even Tot Hier: bekijk optreden Kom van dat gras af met Peter Koelewijn Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier: Mia en Dion, een simpel liedje van één minuut met een krachtig slot

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's