Zien: Loreen zegt geen 'nee' tegen derde keer meedoen aan Songfestival

Zien: Loreen zegt geen 'nee' tegen derde keer meedoen aan Songfestival

Maandag 15 mei 2023 om 09:28

De Zweedse Loreen, die voor de tweede keer meedeed aan het Songfestival, heeft opnieuw gewonnen. 'Tattoo' is haar tweede songfestival-hit en Shownieuws sprak de zangeres de day-after van het liedjesfestijn. Bekijk het interview hieronder.

Nog een keer?
Marius Looijmans spreekt winnares Loreen en vraagt of ze nog een derde keer mee zou willen doen. Loreen kan daar geen 'nee' op zeggen. Ze lijkt positief en zou misschien nog een keer mee willen doen, als het publiek dat ook wil.

Bekijk de Shownieuws-video met het gesprek met Loreen hieronder.

Zien: <em>Loreen</em> zegt geen 'nee' tegen derde keer meedoen aan <em>Songfestival</em> De Zweedse Loreen, die voor de tweede keer meedeed aan het Songfestival, heeft opnieuw gewonnen. 'Tattoo' is haar tweede songfestival-hit en Shownieuws sprak de zangeres de day-after van het liedjesfestijn. Bekijk het interview hieronder. Nog een keer?Marius Looijmans spreekt winnares Loreen en vraagt of ze nog een derde keer mee zou willen doen. Loreen kan daar geen 'nee' op zeggen. Ze lijkt positief en zou misschien nog een keer mee willen doen, als het publiek dat ook wil. Bekijk de Shownieuws-video met het gesprek met Loreen hieronder. Bekijk ook Zien: Loreen (Zweden) wint Eurovisie Songfestival 2023 in Liverpool (video) Bekijk deze video » Zien: bekijk spectaculaire pauzeact Eurovisie Songfestival met o.a. Duncan Laurence (video) Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's