Schattige beelden: Heleen van Royen voor derde keer oma geworden

Schattige beelden: Heleen van Royen voor derde keer oma geworden

Schattige beelden: <em>Heleen van Royen</em> voor derde keer <em>oma</em> geworden Schrijfster Heleen van Royen, die onlangs verscheen in een sexy fotoshoot, is voor de derde keer oma geworden. Dit maakt ze maandag 15 mei bekend via een bericht op haar social media-kanalen. Bekijk de leuke beelden hierboven. Roze wolken"Alexa is afgelopen week geboren!", staat bij lieve beelden van de baby. "De hele familie is in de roze wolken." Alexa is de dochter van Pieter en Olivia, de dochter van Heleen van Royen. Pieter heeft twee kinderen uit een eerdere relatie, daardoor is Alexa nu "zusje van Dominic, Logan, Spencer en West." Bekijk de Shownieuws-video met het leuke nieuws hierboven. Bekijk ook Heleen van Royen openhartig over zelfmoord vader, ''het tekent je leven'' (HLF8) Bekijk deze video » Patty Brard prijst DAG ÉÉN-metamorfose Heleen van Royen maar.. wat kost dat? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 15 mei 2023 om 11:48

Schrijfster Heleen van Royen, die onlangs verscheen in een sexy fotoshoot, is voor de derde keer oma geworden. Dit maakt ze maandag 15 mei bekend via een bericht op haar social media-kanalen. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Roze wolken
"Alexa is afgelopen week geboren!", staat bij lieve beelden van de baby. "De hele familie is in de roze wolken." Alexa is de dochter van Pieter en Olivia, de dochter van Heleen van Royen. Pieter heeft twee kinderen uit een eerdere relatie, daardoor is Alexa nu "zusje van Dominic, Logan, Spencer en West."

Bekijk de Shownieuws-video met het leuke nieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's