Lang Leve de Liefde: Charlene SHOCKEERT Othman met vraag of hij homo is

Lang Leve de Liefde: Charlene SHOCKEERT Othman met vraag of hij homo is

Vrijdag 12 mei 2023 om 09:41

Als Charlene haar date Othman vertelt dat ze tweeling is reageert die eerst heel enthousiast: 'Dat meen je niet!? Er komt er zometeen nog eentje. Mag ik dan kiezen?' Ze blijkt echter geen tweelingzus maar een tweelingbroer te hebben en dus vraagt ze hem: 'Als je op mannen valt? Je mag het proberen.' Die reageert geschokt...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Charlene</em> SHOCKEERT Othman met vraag of hij homo is Als Charlene haar date Othman vertelt dat ze tweeling is reageert die eerst heel enthousiast: 'Dat meen je niet!? Er komt er zometeen nog eentje. Mag ik dan kiezen?' Ze blijkt echter geen tweelingzus maar een tweelingbroer te hebben en dus vraagt ze hem: 'Als je op mannen valt? Je mag het proberen.' Die reageert geschokt... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: is Robin fan van een open relatie? Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Dit heeft mij echt pijn gedaan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » België tijdens halve finale Songfestival: Gustaph met Because Of You Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's