Video: Martien Meiland vertrouwt tandartsen niet meer na tandbreuk

Video: Martien Meiland vertrouwt tandartsen niet meer na tandbreuk

Martien Meilands oude ondergebit brokkelt af. Hij schrikt enorm en laat weten dat hij geen garantie heeft op zijn kunstgebit: "Misschien is het helemaal niet goed om elk half jaar naar de tandarts te gaan. Moet je kijken, het breekt gewoon af." Bekijk het fragment uit de uitzending van vanavond (15 mei) hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Video: <em>Martien Meiland</em> vertrouwt <em>tandartsen</em> niet meer na tandbreuk Martien Meilands oude ondergebit brokkelt af. Hij schrikt enorm en laat weten dat hij geen garantie heeft op zijn kunstgebit: "Misschien is het helemaal niet goed om elk half jaar naar de tandarts te gaan. Moet je kijken, het breekt gewoon af." Bekijk het fragment uit de uitzending van vanavond (15 mei) hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien is het niet eens met Erica en Maxime in Chateau Meiland: 'Waarom zeg je geen piep?' Bekijk deze video » Martien Meiland pissig om brand-grap: "Bespottelijk gewoon. Eruit!" (video) Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV