Mitchel schudt de hand met koning Willem-Alexander: "Ik ga mijn hand niet wassen"

Mitchel schudt de hand met koning Willem-Alexander: "Ik ga mijn hand niet wassen"

Dinsdag 16 mei 2023 om 13:59

Rotterdam kleurde deze Koningsdag oranje. Maandenlang heeft Mitchel naar deze dag toegeleefd. Het koningspaar startte op het Afrikaanderplein waar Mitchel hen een hand gaf. In de aflevering van vanavond (16 mei) volgen we Mitchel op deze feestelijke dag. Bekijk hieronder een Instagram-fragment uit Mitchel aan de Maas waarin hij enorm enthousiast is voor deze ontmoeting.

<em>Mitchel</em> schudt de hand met koning Willem-Alexander: &quot;Ik ga mijn hand niet wassen&quot; Rotterdam kleurde deze Koningsdag oranje. Maandenlang heeft Mitchel naar deze dag toegeleefd. Het koningspaar startte op het Afrikaanderplein waar Mitchel hen een hand gaf. In de aflevering van vanavond (16 mei) volgen we Mitchel op deze feestelijke dag. Bekijk hieronder een Instagram-fragment uit Mitchel aan de Maas waarin hij enorm enthousiast is voor deze ontmoeting. MarathonMitchel laat in de onderstaande video weten zijn hand niet te wassen als hij de hand van de koning heeft geschud. Heb je de aflevering van vorige week gemist? Kijk deze dan hierboven terug. Hierin zagen we hoe Mitchel de marathon van Rotterdam liep. Mitchel aan de Maas is wekelijks op dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Mitchels vader wordt 70 jaar, dat moet gevierd worden met toeters en bellen (Mitchel aan de Maas) Bekijk deze video » Zie: Mitchel aan de Maas zingt erg vals mee met 'You'll never walk alone' Bekijk deze video »
TV :
Mitchel schudt de hand met koning Willem-Alexander: "Ik ga mijn hand niet wassen"

Marathon
Mitchel laat in de onderstaande video weten zijn hand niet te wassen als hij de hand van de koning heeft geschud. Heb je de aflevering van vorige week gemist? Kijk deze dan hierboven terug. Hierin zagen we hoe Mitchel de marathon van Rotterdam liep.

Mitchel aan de Maas is wekelijks op dinsdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's