Finale The Interior Project VIPS, bekijk de eerste beelden

Finale The Interior Project VIPS, bekijk de eerste beelden

Dinsdag 16 mei 2023 om 15:38

Vanavond zien we Carolien Spoor en Géza Weisz in de finale van The Interior Project VIPS. Weisz is heel blij dat hij de finale heeft weten te behalen: "Zeer trots dat ik door ben naar de finale van The Interior Project", schrijft hij op zijn Instagram. Bekijk de promo van de finale hieronder.

Lees verder onder de video.

Finale <em>The Interior Project VIPS</em>, bekijk de eerste beelden Vanavond zien we Carolien Spoor en Géza Weisz in de finale van The Interior Project VIPS. Weisz is heel blij dat hij de finale heeft weten te behalen: "Zeer trots dat ik door ben naar de finale van The Interior Project", schrijft hij op zijn Instagram. Bekijk de promo van de finale hieronder. Lees verder onder de video. Vijf sterrenDe twee finalisten nemen het tegen elkaar op in het mooie Hotel de L’Europe: "Ik heb al zoveel bijzondere dingen mogen doen, maar het inrichten van een vijf sterren suite behoort absoluut tot één van de hoogtepunten in m’n leven", laat Weisz weten. Bekijk de promo van de finale hierboven. De finale van The Interior Project VIPS is vanavond, dinsdag 16 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Bekijk ook Vandaag Inside: Angela de Jong zag flop Leco van Zadelhoff wel aankomen Bekijk deze video » Zien: Dit is de plek waar de finale van The Interior Project VIPS 2023 wordt gehouden Bekijk deze video »

Vijf sterren
De twee finalisten nemen het tegen elkaar op in het mooie Hotel de L’Europe: "Ik heb al zoveel bijzondere dingen mogen doen, maar het inrichten van een vijf sterren suite behoort absoluut tot één van de hoogtepunten in m’n leven", laat Weisz weten. Bekijk de promo van de finale hierboven.

De finale van The Interior Project VIPS is vanavond, dinsdag 16 mei om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's