AZ-'supporters' vallen na verlies West Ham United-fans aan: bekijk de trieste beelden

AZ-'supporters' vallen na verlies West Ham United-fans aan: bekijk de trieste beelden

Vrijdag 19 mei 2023 om 10:51

Samenvatting AZ - West Ham United (return halve finale Conference League)

Een aantal ‘supporters’ van AZ heeft zich donderdagavond enorm misdragen na het verlies van West Ham United. De Alkmaarse club verloor in de halve finale van de Conference League van de voetbalclub uit Londen en een groep kon dit blijkbaar niet verkroppen. Hooligans breken na het fluitsignaal door de hekken heen naar de hoofdtribune en zoeken de confrontatie op met fans van West Ham United.

AZ-'supporters' vallen na verlies West Ham United-fans aan: bekijk de trieste beelden Samenvatting AZ - West Ham United (return halve finale Conference League) Een aantal ‘supporters’ van AZ heeft zich donderdagavond enorm misdragen na het verlies van West Ham United. De Alkmaarse club verloor in de halve finale van de Conference League van de voetbalclub uit Londen en een groep kon dit blijkbaar niet verkroppen. Hooligans breken na het fluitsignaal door de hekken heen naar de hoofdtribune en zoeken de confrontatie op met fans van West Ham United. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: Voetballer Joey Veerman geeft toe aan zijn zangtalent Bekijk deze video » Feyenoord fan staat bij de huldiging met foto van overleden zoon: 'Hij is erbij' Bekijk deze video »
Voetbal :
AZ-'supporters' vallen na verlies West Ham United-fans aan: bekijk de trieste beelden

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's