Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer, dat vorige week weer is begonnen, is Frans Bauer te gast. Art gaat op bezoek bij Frans en zijn vrouw Mariska, die de afgelopen jaren heftige momenten hebben meegemaakt. Alle fragmenten uit deze uitzending Rooijakkers over de vloer: Frans Bauer vindt één keer trouwen met Mariska ‘zat’ Bekijk deze video » Gezellige beelden: Frans Bauer backstage in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video » Frans Bauer in Rooijakkers Over de Vloer: 'Ik geef Mariska gewoon gelijk' (video) Bekijk deze video » Heftige jaarArt reist af naar Fijnaart voor een bezoekje aan de familie Bauer. Art treft het complete gezin, dat inmiddels bestaat uit vier volwassen zoons plus aanhang. Ze bespreken gezamenlijk het heftige jaar dat ze als gezin achter de rug hebben. WorstelingFrans wordt overmand door emoties als Art iemand heeft uitgenodigd die een belangrijke rol in zijn leven gespeeld heeft. Art spreekt ook net Frans over zijn eigen worsteling met zijn gewicht, waar hij goed mee bezig is.
Uitzending :
Rooijakkers Over De Vloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 21 mei 2023 om 21:35

In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer, dat vorige week weer is begonnen, is Frans Bauer te gast. Art gaat op bezoek bij Frans en zijn vrouw Mariska, die de afgelopen jaren heftige momenten hebben meegemaakt.

Heftige jaar
Art reist af naar Fijnaart voor een bezoekje aan de familie Bauer. Art treft het complete gezin, dat inmiddels bestaat uit vier volwassen zoons plus aanhang. Ze bespreken gezamenlijk het heftige jaar dat ze als gezin achter de rug hebben.

Worsteling
Frans wordt overmand door emoties als Art iemand heeft uitgenodigd die een belangrijke rol in zijn leven gespeeld heeft. Art spreekt ook net Frans over zijn eigen worsteling met zijn gewicht, waar hij goed mee bezig is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Rooijakkers over de vloer

Actuele video's

Meer actuele video's