Janny van der Heijden opent bakhal voor 'bakkerszoon': "Hij is zo bijzonder"

Janny van der Heijden opent bakhal voor 'bakkerszoon': "Hij is zo bijzonder"

Janny van der Heijden, bekend van Heel Holland Bakt is zondag afgereisd naar Roermond. Daar heeft voormalig Heel Holland Bakt-deelnemer Cas zijn droom verwezenlijkt. Cas opende zijn eigen bakhal voor doof- en slechthorende. 'Moeder' Janny is enorm verrast. Bekijk de Shownieuws-beelden hieronder.

Bakkersmoeder
Janny mocht de zaak openen. Ze is Cas' bakkersmoeder. Janny sloot Cas meteen in haar hart en wilde graag bij deze opening aanwezig zijn. Bekijk de beelden van de opening en korte interviews met beiden in de video hieronder.

Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Janny van der Heijden</em> opent bakhal voor 'bakkerszoon': &quot;Hij is zo bijzonder&quot; Janny van der Heijden, bekend van Heel Holland Bakt is zondag afgereisd naar Roermond. Daar heeft voormalig Heel Holland Bakt-deelnemer Cas zijn droom verwezenlijkt. Cas opende zijn eigen bakhal voor doof- en slechthorende. 'Moeder' Janny is enorm verrast. Bekijk de Shownieuws-beelden hieronder. BakkersmoederJanny mocht de zaak openen. Ze is Cas' bakkersmoeder. Janny sloot Cas meteen in haar hart en wilde graag bij deze opening aanwezig zijn. Bekijk de beelden van de opening en korte interviews met beiden in de video hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: dit is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids Bekijk deze video » Janny van der Heijden over hechte samenwerking met André van Duin: 'Heerlijk!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV