Christan R. licht mensen op via Marktplaats: "Ik laat jou niet met rust!" (Undercover in NL)

Christan R. licht mensen op via Marktplaats: "Ik laat jou niet met rust!" (Undercover in NL)

<em>Christan R.</em> licht mensen op via Marktplaats: &quot;Ik laat jou niet met rust!&quot; (<em>Undercover in NL</em>) Jonge oplichter Christian R. licht al jaren mensen op door geld te ontvangen voor spullen die hij nooit levert. Alberto Stegeman ging met hem de confrontatie aan in de uitzending van afgelopen zondag 21 mei. Toont hij in de confrontatie berouw en betert hij zijn leven of is hij hardleers en gaat hij gewoon door met oplichten? Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hierboven. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.
TV :
Monday 22 May 2023 om 15:05

Jonge oplichter Christian R. licht al jaren mensen op door geld te ontvangen voor spullen die hij nooit levert. Alberto Stegeman ging met hem de confrontatie aan in de uitzending van afgelopen zondag 21 mei. Toont hij in de confrontatie berouw en betert hij zijn leven of is hij hardleers en gaat hij gewoon door met oplichten? Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hierboven.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's